Meteen naar de inhoud

tRendwatching

LOOK BEYOND WHAT YOU CAN SEE

TRENDWATCHING

Trends en inzichten vertellen u waar uw markt zich momenteel bevindt en dus waar uw merk moet zijn. Trends kunnen worden gebruikt om uw besluitvorming en strategieontwikkeling te begeleiden, zodat u de punten kunt verbinden totdat er een beeld ontstaat.

Foodtec slaapt nooit (als het op trends aankomt) en heeft zijn ogen en oren wijd open voor alles wat trending is… of het potentieel heeft om dat te worden. Zo werken we nauw samen met leveranciers van ingrediënten voor de laatste innovaties, maar struinen ook internationale foodbeurzen en het internet af.

De trends volgen is één, maar ze toepassen en implementeren is een tweede. ‘Gezonder snacken’ is een trend die de publieke opinie het afgelopen decennium domineerde – en dat zal deze het komende decennium zeker blijven doen. In ons foodlab heeft Foodtec ervaring opgedaan op dit gebied door middel van meerdere projecten waarbij suiker, vet en zout werden verminderd, om er maar een paar te noemen. Graag zijn we een objectief klankbord voor uw marketeers en productontwikkelaars.

cONTACT

Dus kun je wel wat hulp gebruiken bij het ontwikkelen van je food product of sterk merk? Dan weet je ons te vinden! Bel of mail ons gewoon even voor een vrijblijvende afspraak.