Meteen naar de inhoud

WE INNOVATE TO SURPRISE

Welkom bij Foodtec! Leuk dat je ons gevonden hebt en meer over ons wilt weten. Wij helpen je graag om jouw briljante idee om te zetten in een succesvol product of halffabricaat (ingrediënt). Altijd klant-, markt-, oplossings- en toekomstgericht. Onze visie is namelijk: innoveren, creëren en inspireren. Daarom zeggen we niet voor niets: ‘We innovate to surprise’.

BEL ONS VOOR

Kortgezegd: voor advies bij productontwikkeling op het gebied van food. Ons doel is dan ook altijd: INNOVATE TO SURPRISE. Dat is ook hetgeen onze B2B-relaties zoeken en van ons vragen: help ons en onze producten naar een hoger level te tillen. Dit doen we op een no-nonsense manier.

WAT WE DOEN

Wat we doen is niet altijd in een hokje te stoppen. Wij zijn graag je sparringpartner om op inhoud te filosoferen over producten, productontwikkeling, trends, kwaliteit, marketing, productverbetering, voedselveiligheid, sourcing,…enzovoort.

ONZE AANPAK

Vele wegen leiden naar Rome, en in goed overleg stippelen we samen op voorhand de ideale weg naar het gezamenlijke doel uit. Onze projectmanager staat in nauw contact met u als opdrachtgever en samen gaan we “de uitdaging” aan.

SAMEN BRAINSTORMEN?

CONTACT

Goed idee! Laten we eens samen brainstormen.
Kopje koffie, koekje erbij.
Wij verwelkomen je graag bij ons in Tilburg, maar we kunnen uiteraard ook bij jullie langskomen.

Volg ons

!!!NIEUW!!!
COOKIE BITES

KLIK HIER VOOR CONTACT


This will close in 0 seconds