Meteen naar de inhoud

Eiwitverrijking

LOOK BEYOND WHAT YOU CAN SEE

Eiwitverrijking

Eiwitverrijking is de laatste jaren aan een opmars bezig. Productinnovaties op het gebied van eiwitverrijking zie je terug in meerdere productcategorieën: van zuivel, via sportvoeding naar snacking. Ook zorgt de “vegan” trend voor een verhoogde interesse in toepassing van plantaardige eiwitten (o.a. uit peulvruchten).

De doelgroep is overigens niet langer beperkt tot sporters die extra eiwit nodig hebben voor spieropbouw en spierherstel. Ook de doelgroep 65+ heeft behoefte aan eiwitrijke producten die passen bij een actieve en vitale levensstijl.

Foodtec test op labschaal met eiwitverrijking in koekjes gericht op die 65+ doelgroep. Uit onderzoek is gebleken dat de 65+ consument het liefst zijn eetpatroon gelijk houdt, en extra eiwit via de dagelijkse voeding wenst binnen te krijgen. Het koekje bij de koffie of thee is dan een mooie oplossing. Neem zeker contact op voor meer informatie hoe dit voor uw merk zou kunnen werken.

cONTACT

Dus kun je wel wat hulp gebruiken bij het ontwikkelen van je food product of sterk merk? Dan weet je ons te vinden! Bel of mail ons gewoon even voor een vrijblijvende afspraak.